Miért éppen hozzánk

Szeretne feledhetetlen pillanatokat eltölteni az Alacsony-Tátrában? Akár nyáron jön, akár télen, unatkozni biztosan nem fog.

Liptó egy csodálatos hegyvidék Szlovákia északi részén, amelyet a Magas-Tátra, Alacsony-Tátra, Nyugati-Tátra, Kócs-hegység és Nagy-Fátra ölel körül. A környező hegyeket gyönyörű völgyek szövik át, talál itt barlangot, patakot, hegyi tavat és vízesést, csodálatos kilátást és skanzent, valamint kulturális és történelmi emlékeket.

Liptó csodálatos természete turizmusra csábít. A jelzett turistautak közül választhat nehézség szerint, akár családi kirándulásról legyen szó a gyerekekkel, akár nagyobb kihívásról tapasztalt és szívós turistáknak, a friss hegyi levegő mindenkinek jót tesz. Biztos, hogy megéri ellátogatni a barlangokba – a Déményfalvi-völgyben – a szinteres díszítésű Déményfalvi Szabadság barlangba vagy a Déményfalvi jégbarlangba, esetleg válasszon egy másikat a közelben.

A VILA MAROŠ apartmanház elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a népszerű Déményfalvi-völgy mellett, ahol Szlovákia legnagyobb síközpontja, Jasná terül el. Télen a síelők, hódeszkások és freeriderek kedvelt célpontja, és tőlünk tényleg csak egy ugrásra van. A gyermekes családok és a kevésbé gyakorlott síelők szívesen használják a közvetlenül Pavčina Lehota községben található lesiklópályát. A SKI ŽIARCE Pavčina Lehota egy kisebb síközpont gyalogos távolságra az apartmanháztól. Kellemes élmény lesz családias légkörével és kedvező áraival. A legkisebbek a gyermek-sífelvonóval rendelkező síóvodában tanulhatnak síelni. Nyáron síelés helyett Szlovákia legmeredekebb hegyi bobpályáját találja itt.

A víz szerelmesei egész évben pihenhetnek és szórakozhatnak a Tatralandia és Bešenová aquaparkban vagy Lúčky fürdő Aqua-vital Parkjában, nyáron pedig Liptovská Mara víztározója biztosít tökéletes körülményeket a vitorlázáshoz, szörfözéshez és más vízisportokhoz, de lehet sétahajókázni, és a horgászoknak pecázási lehetőség is van.
Milyen halakat talál itt? Milyen kötelességei vannak mint horgásznak? Minden információt megtalál itt: http://vn-liptovska-mara.srzlm.sk/
A kerékpárosok Liptóban nagyra értékelik a különböző hosszúságú és nehézségű bicikliutakat. A 800 kilométernyi bicikliútból mindenki tud választani, gyönyörű kilátást nyújtanak a könnyű utak, akárcsak a legnehezebbek.

Szállást keres Liptóban? Látogasson el hozzánk! Vila Maroš apartmanház, KÉNYELEM, LAZÍTÁS, PIHENÉS.
Bízunk benne, hogy apartmanházunkban komfortot és kényelmet talál, aminek köszönhetően otthon érzi magát, és belekóstol minden lehetőségbe, amit csak a Vila Maroš vonzó elhelyezkedése kínál.

Nézze meg fotógalériánkat, válasszon apartmant, és foglalja le szállását nálunk.
Forduljon hozzánk bizalommal, szívesen válaszolunk. Arról, hogyan töltse szabadságát Liptóban, további információkat talál a nyári programok és téli programok részben. A regionális partner honlapján további lehetőséget talál a szabadidő eltöltésére https://liptov.sk/sk


booking hodnoceni