VILA MAROŠ APARTMANHÁZ

A Vila Maroš apartmanház Pavčina Lehota hegyvidéki faluban, a csodálatos Déményfalvi-völgy közvetlen közelében található.

Négy önálló, teljesen felszerelt stúdiót és apartmant rejt.

Minden stúdiónak (apartmannak) saját zuhanyozófülkével és WC-vel ellátott fürdőszobája, felszerelt konyhája, saját erkélye van, és kellemes vidéki stílusban berendezett szobáiban kényelmes szállást biztosít.

Rendelkezésre áll egy közös helyiség is LCD televízióval és teljesen felszerelt konyhával.

A kerti pavilon ülésekkel és tűzgyújtó hellyel üldögélésre csábít a családdal vagy a barátokkal.

A gyermekek kedvükre játszhatnak a villához tartozó játszótéren, nem messze az apartmanháztól van egy új multifunkciós játszótér.

Közvetlenül az apartmanház előtt van 4 parkolóhely (egy-egy minden stúdióhoz), és magától értetődő az ingyenes wifi-kapcsolat.


Szállást keres Liptóban? Látogasson el hozzánk! Akár nyáron jön, akár télen, unatkozni nem fog. Bízunk benne, hogy nálunk mindent megtalál, amire a kényelmes tartózkodáshoz szüksége van, és belekóstol minden lehetőségbe, amit csak a Vila Maroš vonzó elhelyezkedése kínál.


Szívja be a friss hegyi levegőt, és ismerje meg a gyönyörű Liptó csodáit. Élvezze a kilátást a hegycsúcsokról, fedezze fel a barlangok föld alatti szépségét, vágjon át a völgyeken, vagy kerékpárral csodálja meg a környező tájat. Liptó végtelen lehetőséget kínál szabadsága eltöltésére.


Kijelölt turistaútvonalak, tökéletesen kialakított sípályák a közeli Jasná síközpontban, az Alacsony Tátrában vagy a néhány percnyi útra lévő Ski Areál Žiarce (nyári időszakban Fun Park nyári bobpályával), aquaparkok, kerékpárutak, látványosságok és kultúrtörténeti emlékek, vagy a kedvelt pecázás a Liptovská Mara-i víztározónál. Megtalálják a kedvükre valót a gyermekes családok, az igényes turisták, a szenvedélyes síelők, a vízisportok vagy a kerékpározás kedvelői, ahogy azok is, aki szeretik a kényelmet és az édes semmittevést.

Vila Maroš

Pavčina Lehota 169
031 01 Liptovský Mikuláš

Demänovská dolina

GPS: 49.031654, 19.563998.

Ne habozzon kérdezni, szívesen tanácsot adunk, hová menjen kirándulni.

Használja ki ajánlatunkat, és válassza a Vila Maroš családi apartmanházat a Déményfalvi-völgyben.

Örülünk látogatásának.


booking hodnoceni